VREMEA, caldă pentru această perioadă a anului. Prognoza meteo pentru luni şi marţi

Luni, regimul termic va fi caracterizat în continuare de valori mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă din an în cea mai mare parte a ţării, dar în special în vest şi în centru, la deal şi la munte, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

651 afișări
Imaginea articolului VREMEA, caldă pentru această perioadă a anului. Prognoza meteo pentru luni şi marţi

VREMEA, caldă pentru această perioadă a anului. Prognoza meteo pentru luni şi marţi (Imagine: Hepta)

În regiunile extracarpatice va fi nebulozitate joasă, stratiformă şi local se va semnala ceaţă, izolat persistente şi pe parcursul zilei şi asociate cu burniţa. În restul teritoriului cerul va fi variabil şi doar izolat vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 11 şi 21 de grade, iar cele minime între 2 şi 12 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre -4 grade.

LA BUCUREŞTI

Vor fi înnorări şi ceaţă cu precădere în prima parte a zilei şi noaptea, asociate trecător cu burniţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 6...8 grade.

MARŢI

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit în a doua decadă a lunii noiembrie îndeosebi în vestul şi centrul ţării, la deal şi la munte, unde cerul va fi variabil şi doar în orele dimineţilor vor fi condiţii de ceaţă. În zonele joase din sud şi din est, în special în prima parte a zilei şi noaptea vor fi înnorări şi local ceaţă asociată izolat cu burniţă, condiţii în care valorile termice diurne vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 11 şi 21 de grade, iar cele minime între 3 şi 13 grade, mai scăzute în depresiuni, până la -4 grade în cele din Carpaţii Orientali.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici