VREMEA se va menţine rece. PROGNOZA METEO pentru vineri

Vineri, vremea se va menţine rece dimineaţa, iar cerul va fi temporar noros. În zona de munte va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă, în prima parte a zilei în Munţii Apuseni şi în Carpaţii Orientali, apoi şi în celelalte masive. Vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 70 km/h şi pe crestele înalte de peste 100 km/h, viscolind zăpada. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi izolat 10...15 l/mp.

378 afișări
Imaginea articolului VREMEA se va menţine rece. PROGNOZA METEO pentru vineri

VREMEA va fi uşor mai caldă decât în mod normal pentru această dată. PROGNOZA METEO pentru vineri (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ninsori slabe se vor semnala şi în Maramureş, local în Transilvania şi Crişana şi pe spaţii restrânse în Banat, iar vântul va prezenta intensificări la cote mai reduse, cu viteze de 55...60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade, iar cele minime se vor situa între -6 şi 2 grade, mai scăzute în depresiuni. La începutul intervalului, în zonele joase din sud, vor mai fi condiţii de ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua, iar vântul va deveni moderat în partea a doua a intervalului. Temperatura maximă va fi de 4 ...6 grade, iar cea minimă în jur de -2 grade.

LA MUNTE:

Vremea va fi rece mai ales dimineaţa şi noaptea, iar cerul va prezenta înnorări. Va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă, în prima parte a zilei în Munţii Apuseni şi în Carpaţii Orientali, apoi şi în celelalte masive. Vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 70 km/h şi pe crestele înalte de peste 100 km/h, viscolind zăpada. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi izolat 10...15 l/mp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici