A început ultima etapă în grupele Ligii Naţiunilor. Croaţia şi Olanda în play-off-ul competiţiei

Ultima etapă a meciurilor din Liga Naţiunilor a început duminică seara cu jocuri în Ligile A, C şi D. Croaţia şi Olanda sunt calificate în play-off-ul competiţiei, în timp ce Austria şi Ţara Galilor se alătură Angliei pe lista echipelor retrogradate în Liga B.

281 afișări
Imaginea articolului A început ultima etapă în grupele Ligii Naţiunilor. Croaţia şi Olanda în play-off-ul competiţiei

Sursa foto: Profimedia

Franţa a fost învinsă destul de clar în Danemarca, cu 2-0, în timp ce Polonia s-a impus în deplasare, lăsând Ţara Galilor cu un singur punct în clasamentul final al Grupei 4.

În Liga C, Turcia, deja calificată în Liga B, a pierdut în faţa Insulelor Feroe, după ce la mijlocul săptămânii remizase pe teren propriu cu Luxemburg. Kazakhstan e cea de a doua echipă din Liga C care şi-a asigurat promovarea.

În Liga D, Moldova a fost aproape de a obţine promovarea, după ce Letonia a remizat surprinzător cu Andora.

Ultima etapă continuă luni, când România joacă cu casa închisă partida cu Bosnia şi Herţegovina, în Liga B, Grupa 3, având nevoie de o victorie pentru a nu retrograda în Liga C, cu condiţia ca Finlanda să nu câştige în deplasarea de la Muntenegru.

 

Rezultate Liga Naţiunilor

Liga A

Grupa 1

Austria – Croaţia 1-3 (1-1)
Baumgartner 9/ Modric 6, Livaja 69, Lovren 72


Danemarca – Franţa 2-0 (2-0)
Dolberg 34, Skov Olsen 39

Clasament: 1. Croaţia 13p, 2. Danemarca 12p, 3. Franţa 5p, 4. Austria 4p


Grupa 4

Olanda – Belgia 1-0 (0-0)
Van Dijk 73


Ţara Galilor – Polonia 0-1 (0-0)
Swiderski 78

Clasament: 1. Olanda 16p, 2. Belgia 10p, 3. Polonia 7p, 4. Ţara Galilor 1p


Liga C: Azerbaijan – Kazakhstan 3-0 (0-0), Slovacia – Belarus 1-1 (0-1), Insulele Feroe – Turcia 2-1 (0-0), Luxemburg – Lituania 1-0 (0-0).

Liga D: Andora – Letonia 1-1 (0-0), Moldova - Liechtenstein 2-0 (0-0)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici