Adrian Cristea: Ne dorim să fim surpriza campionatului

Mijlocaşul echipei Universitatea Cluj, Adrian Cristea, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că şi-ar dori ca în retur noua sa formaţie să urce cât mai sus în clasamentul Ligii I.

119 afișări
Imaginea articolului Adrian Cristea: Ne dorim să fim surpriza campionatului

Adrian Cristea: Ne dorim să fim surpriza campionatului (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Mijlocaşul e de părere că stagiile lungi de pregătire au un efect benefic pe termen lung, deşi le-a caracterizat ca fiind "urâte". "Cantonamentele sunt necesare, deşi sunt lungi şi urâte. Vrem să fim în formă maximă atunci când se va relua Liga I. Cu toţii ne dorim să fim surpriza anului, surpriza campionatului, dar eu sper ca rezultatele să fie de partea noastră în retur", a spus Cristea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fotbalistul spune că nu a avut nevoie de prea multe zile pentru a se acomoda la noua sa echipă, mai ales că pe majoritatea dintre noii colegi îi cunoaşte din perioada Dinamo. "M-am simţit foarte bine aici, încă din primele zile. Pe mulţi dintre colegi îi cunoşteam, aşa că nu a existat, practic, o perioadă de acomodare. Cred că rezultatele din amicale nu au o aşa mare importanţă, în comparaţie cu ceea ce acumulăm aici şi cu antrenamentele fizice şi tactice. Sper ca echipa să practice un joc bun, iar aşa toată lumea va avea de câştigat", a mai spus jucătorul Universităţii Cluj.

Adrian Cristea a reuşit să marcheze un gol pentru noua sa formaţie în meciul amical cu Sibir Novosibirsk, disputat în Antalya şi încheiat la egalitate, 1-1. Partida a fost suspendată după 30 de minute, din cauza furtunii care s-a abătut asupra staţiunii turceşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici