Adversar nou pentru Dinamo în amicalul de sâmbătă. Brazilienii nu au mai ajuns la Bucureşti

Echipa Dinamo Bucureşti va întâlni formaţia a doua a clubului în meciul amical programat, sâmbătă, de la ora 20.00, pe stadionul grupării bucureştene, şi nu o selecţionată a jucătorilor liberi de contract din prima ligă braziliană, FC Zico 10, aşa cum era stabilit iniţial.

79 afișări
Imaginea articolului Adversar nou pentru Dinamo în amicalul de sâmbătă. Brazilienii nu au mai ajuns la Bucureşti

Adversar nou pentru Dinamo în amicalul de sâmbătă. Brazilienii nu au mai ajuns la Bucureşti

Jucătorii brazilieni nu au mai ajuns la Bucureşti, sâmbătă, după ce au pierdut avionul de legătură din Londra, astfel că oficialii echipei Dinamo au decis ca meciul din această seară să se desfăşoare în compania formaţiei a doua a clubului.

Site-ul clubului Dinamo anunţase, miercuri, că o selecţionată a jucătorilor liberi de contract din prima ligă braziliană, FC Zico 10, urma să ajungă la Bucureşti pentru un meci amical. Lotul echipei FC Zico 10, pregătit de antrenorul Leandro Rodrigues Da Costa, era format din următorii jucători: Arthur Pedro de Oliveira Barroso, Pedro Henrique de Melo Paula, Cauet Roberto Carvalho, Arnaldo Gonzaga Goncalves Jr., Glauber Arce Silva Carioca, Willian Fernandes Santos, Vinicius Justino Calamari, Alexandre de Araujo Castilho, Elton Aparecido Crepaudi Morelato, Nelio Jose Lopes Rodrigues, Moraes Luis Felipe Ferreita, Ricardo Grahl, Calvano Felipe da Silva, Matheus de Souza Santos, Wallison Iago de Oliveira, Leonardo Araujo, Nunes Felipe Munsin, Sampaio Daniel Nogueira, Melle Sergio Roberto Jr.

Accesul spectatorilor la acest meci va fi gratuit la cele două tribune ale stadionului Dinamo, peluzele fiind închise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici