Amendă-record pentru Marco Reus, 540.000 de euro, pentru că a condus mai mulţi ani fără să aibă permis

Internaţionalul german al echipei Borussia Dortmund, Marco Reus, a fost condamnat la plata unei amenzi de 540.000 de euro pentru că a condus timp de mai mulţi ani fără permis, informează cotidianul Bild, citat de AFP.

328 afișări
Imaginea articolului Amendă-record pentru Marco Reus, 540.000 de euro, pentru că a condus mai mulţi ani fără să aibă permis

Marco Reus (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Acum ştiu, am fost prea naiv, a fost o prostie din partea mea. Am învăţat din asta şi nu se va mai întâmpla niciodată", a declarat fotbalistul în vârstă de 25 de ani.

Conform Bild, suma de 540.000 de euro reprezintă o amendă-record pentru o astfel de infracţiune în Germania.

Marco Reus a fost controlat de poliţişti la 18 martie, când se întorcea de la un antrenament la volanul maşinii sale. El nu a putut să prezinte permisul de conducere, iar poliţiştii au descoperit ulterior că fotbalistul nu are permis. În urma cercetărilor, s-a constatat că Reus a fost sancţionat de cinci ori pentru viteză excesivă, în perioada septembrie 2011 - martie 2014. De fiecare dată, fotbalistul a achitat o amendă şi nimeni nu s-a gândit să îi verifice permisul de conducere.

Valoarea amenzii a fost calculată în funcţie de veniturile jucătorului, estimate de 180.000 de euro net pe lună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici