Andone: Steaua a meritat victoria, pentru noi a fost un an prost

Tehnicianul Ioan Andone a declarat, miercuri seară, că Steaua a meritat să câştige Cupa României, deoarece a fost mai bine organizată şi a subliniat că pentru Dinamo a fost un sezon foarte prost.

278 afișări
Imaginea articolului Andone: Steaua a meritat victoria, pentru noi a fost un an prost

Andone: Steaua a meritat victoria, pentru noi a fost un an prost (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"A fost o partdiă disputată, un tempo bun, a fost un meci fără mari valenţe tehnice, dar e greu să intereseze spectacolul. Am început partida cu doi mijlocaşi defensivi pentru o organizare mai bună, însă apoi am fost nevoit să schimb. Victoria Stelei este meritată, au fost mult mai bine organizaţi de cât noi. Pentru noi a fost un an prost, nu e onorant să termini pe 6 şi să pierzi finala Cupei, dar asta este, mergem înainte. O victorie astăzi salva oarecum sezonul. Deja din noaptea asta trebuie să ne apucăm să facem programul pentru că trebuie să ştim exact. Felicit galeria că a reuşit la final să-i aplaude pe jucători. A fost un spectacol agreabil în tribune. Nu ştiu ce voi face, vom face cu toţii o analiză, nu poţi altfel. E normal că Torje suferă, este a doua finală pe care o pierde, îşi dorea foarte mult să câştige, probabil că dacă băteam noi, el era jucătorul meciului. Steaua a jucat mai inteligent în repriza a doua, a rupt ritmul şi a profitat de greşelile noastre. Olăroiu este un antrenor bun şi dacă va rămâne la Steaua, va schimba multe în bine", a declarat Andone.

Ioan Andone a mai spus că şi-ar fi dorit ca Dinamo să fie învinsă în campionat de două ori de Steaua, dar să câştige Cupa României: "Mi-aş fi dorit să ne bată ei de două ori şi să luăm noi Cupa. Dacă rămânem cu aceiaşi jucători şi în vară, nu vom avea probleme mari sezonul viitor, dacă apar doar doi-trei noi e bine, dar dacă schimbăm şapte-opt am putea avea probleme. Ar fi ideal pentru Torje, Alexe, Şucudean, să rămână la echipă, pentru că pot face performanţă şi aici. Din punctul meu de vedere sunt enorm de mulţi ani fără un trofeu la Dinamo. Borcea a venit la mine să-mi spună că am avut penalti în minutul 90+5, dar dacă atrbitrul nu l-a văzut, nu a fost".

El a făcut referire şi la disputa aprinsă avută cu managerul stelist Mihai Stoica: "Au fost câteva clinciuri fireşti, dar le rezolvăm noi. El şi-a dorit mult să ne bată şi a câştigat. La fel de bine puteam câştiga şi noi cu şansă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici