Antrenorul Branko Ivankovici a fost demis de la Dinamo Zagreb

Campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb, l-a demis pe antrenorul Branko Ivankovici, la doar două luni după numire, din cauza rezultatelor slabe.

76 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Branko Ivankovici a fost demis de la Dinamo Zagreb

Antrenorul Branko Ivankovici a fost demis de la Dinamo Zagreb (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Ivankovici nu mai este antrenorul echipei Dinamo, care va fi condusă pentru finalul primei părţi a sezonului de directorul sportiv Zoran Mamici", anunţă clubul croat.

Ivankovici, în vârstă de 59 de ani, a fost numit în funcţie la începutul lunii septembrie pentru a treia oară.

Predecesorul său, Krunoslav Jurcici a fost demis după înfrângerea din meciul cu Austria Viena, din preliminariile Ligii Campionilor, Dinamo ratând calificarea în grupele competiţiei.

Ivankovici a mai antrenat Dinamo Zagreb din 2006 până în ianuarie 2008, iar apoi din mai până în noiembrie 2008.

Dinamo Zagreb ocupă locul doi în campionatul Croaţiei, cu 27 de puncte în 13 meciuri, iar sâmbătă a fost învinsă de RNK Split, scor 0-1.

În grupa B a Ligii Europa, Dinamo este pe ultimul loc, cu două înfrângeri, iar joi întâlneşte echipa PSV Eindhoven.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici