Antrenorul de fotbal Barry Bennell, acuzat de abuz sexual, a ajuns la spital după ce şi-a pierdut cunoştinţa

Barry Bennell, antrenorul de fotbal acuzat de abuzuri sexuale, a fost dus luni la spital după ce a fost găsit în stare de inconştienţă la o adresă din Stevenage, Londra, conform Daily Mail.

449 afișări
Imaginea articolului Antrenorul de fotbal Barry Bennell, acuzat de abuz sexual, a ajuns la spital după ce şi-a pierdut cunoştinţa

Antrenorul de fotbal Barry Bennell, acuzat de abuz sexual, a ajuns la spital după ce şi-a pierdut cunoştinţa

Bennell, fost antrenor la echipele de juniori ale cluburilor Crewe Alexandra, Manchester City şi Stoke, a fost condamnat la patru ani de închisoare, în 1994, după ce a violat un tânăr fotbalist în timpul unui cantonament desfăşurat în Florida. Mai mult, acesta şi-a petrecut alţi nouă ani în spatele gratiilor, fiind condamnat în 1998, după ce pe numele său au fost înregistrate 23 de plângeri pentru abuzul asupra altor şase tineri fotbalişti.

Andy Woodward, fost jucător la Crewe, a vobit pentru prima dată despre abuzurile suferite pe când era pregătit de Barry Bennell, lucru care i-a determinat şi pe alţi foşti fotbalişti să-şi povestească trăirile. Poliţia din Thames Valley a emis un comunicat în care relatează întreaga întâmplare.

"Ofiţerii de poliţie au descins la o adresă din Stevenage, în jurul orei 23, pe 25 noiembrie, unde un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost găsit în stare de inconştienţă şi dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Bărbatul a rămas internat pentru mai multe investigaţii. În acest stadiu al anchetei ar fi nepotrivit să comentăm mai multe lucruri", se arată în comunicatul poliţiei din Thames Valley.

Mai mult de 20 de foşti fotbalişti l-au acuzat pe Barry Bennell de abuz, după dezvăluirile lui Andy Woodward, fapt care i-a determinat pe oficialii Federaţiei Engleze de Fotbal (FA) să deschidă o anchetă în această privinţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici