Edward Iordănescu şi-a reziliat contractul cu ŢSKA Sofia

Antrenorul Edward Iordănescu şi-a reziliat duminică pe cale amiabilă contractul cu echipa ŢSKA Sofia, a anunţat site-ul oficial al grupării bulgare.

484 afișări
Imaginea articolului Edward Iordănescu şi-a reziliat contractul cu ŢSKA Sofia

Edward Iordănescu şi-a reziliat contractul cu ŢSKA Sofia (Imagine: Liviu Chirica/ Arhiva Mediafax Foto)

Duminică, ŢSKA Sofia a remizat pe teren propriu cu Vereya Stara Zagora, scor 1-1, şi se află pe locul 5 în clasament, cu 25 de puncte, la 15 puncte în urma liderului Ludogoreţ Razgrad.

Conducerea executivă a sofioţilor a convocat o întâlnire de urgenţă, în care s-ar fi dorit continuarea colaborării cu Edward Iordănescu, dar acesta ar fi dorit încetarea relaţiilor contractuale. Formaţia bulgară va fi pregătită din postura de interimar de către Stamen Belchev, antrenorul formaţiei secunde.

Edward Iordănescu (38 de ani) a preluat-o pe ŢSKA Sofia la 24 august, în etapa a patra a campionatului Bulgariei. Sub comanda sa, ŢSKA a înregistrat cinci victorii, trei remize şi trei înfrângeri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici