Antrenorul echipei de Cupa Davis a Olandei: România de acum este mai puternică decât cea de anul trecut

Antrenorul echipei de Cupa Davis a Olandei, Raymond Knaap, a declarat, luni, înaintea primul antrenament de la Braşov, că meciul va fi unul interesant, mai ales că "România de acum nu mai este cea de anul trecut".

193 afișări
Imaginea articolului Antrenorul echipei de Cupa Davis a Olandei: România de acum este mai puternică decât cea de anul trecut

Antrenorul echipei de Cupa Davis a Olandei: România de acum este mai puternică decât cea de anul trecut

"Va fi un meci interesant. De această dată, echipa României nu mai este cea de anul trecut, pentru că are în componenţă cei mai buni jucători, iar cel mai bun exemplu este Victor Hănescu, un tenisman care este foarte greu de bătut. În plus, au avantajul propriului teren, iar asta ar putea conta. Sunt motivaţi şi dornici să câştige şi de asta spun că va fi interesant de urmărit ce se va întâmpla în teren. Noi ne dorim foarte tare victoria şi sperăm să stea lucrurile la final aşa cum s-a întâmplat şi la fotbal, însă nu putem compara fotbalul cu tenisul. Ca şi scor, da, ne-am dori acelaşi lucru, să avem câştig de cauză, însă nu va fi uşor", a spus Knaap.

Echipa de Cupa Davis a Olandei a efectuat, luni, primul antrenament în Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibaşi". La şedinţa de pregătire au participat toţi jucătorii.

Căpitanul nejucător al echipei Olandei, Jan Siemerink, a convocat jucătorii clasaţi cel mai bine în ierarhia ATP, Robin Haase (locul 52), Igor Sijsling (locul 70), Thiemo de Bakker (locul 97) şi Jean-Julien Rojer (locul 8 la dublu), pentru meciul cu România, de la Braşov, din Cupa Davis.

Partida România - Olanda, contând pentru turul doi al Grupei I, zona euro-africană, se va disputa în perioada 5-7 aprilie, în Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibaşi" din Braşov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici