Aproape 3.000 de fani au condus naţionala Belgiei la aeroport la plecarea spre Croaţia

Aproximativ 3.000 de suporteri ai Belgiei s-au dus, miercuri, la aeroportul din Bruxelles, pentru a-i încuraja pe jucătorii echipei naţionale, care au plecat spre Croaţia, unde vor juca, vineri, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

186 afișări
Imaginea articolului Aproape 3.000 de fani au condus naţionala Belgiei la aeroport la plecarea spre Croaţia

Aproape 3.000 de fani au condus naţionala Belgiei la aeroport la plecarea spre Croaţia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Măsuri de securitate speciale au fost luate de conducerea aeroportului, care a rezervat o sală de acces destinată fanilor, pentru ca aceştia să se apropie de avionul naţionalei fără a trece controalele obişnuite. La aeroport au fost prezenţi şi membri ai Guvernului federal.

Vineri, Belgia joacă în compania Croaţiei, în grupa A, iar o remiză i-ar asigura calificarea la CM din Brazlia.

Belgia este neînvinsă în preliminarii, iar entuziasmul fanilor în jurul echipei este foarte mare, astfel că vineri vor fi instalate ecrane uriaşe în principalele oraşe ale ţării. Peste 6.000 de persoane şi-au rezervat deja un loc pentru a putea asista la meci pe un ecran instalat în Grand-Place din Bruxelles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici