Arturo Vidal, arestat după ce a condus în stare de ebrietate şi a suferit un accident rutier

Internaţionalul chilian Arturo Vidal a fost arestat, marţi, după ce a suferit un accident rutier în apropierea oraşului Santiago, el fiind în stare de ebrietate în momentul incidentului, informează bbc.com.

159 afișări
Imaginea articolului Arturo Vidal, arestat după ce a condus în stare de ebrietate şi a suferit un accident rutier

Arturo Vidal, arestat după ce a condus în stare de ebrietate şi a suferit un accident rutier (Imagine: HEPTA/Mediafax Foto)

Vidal se afla la volanul unui Ferrari când a suferit accidentul.

"Şoferul maşinii roşii se afla sub influenţa băuturilor alcoolice", a declarat Ricardo Gonzalez, reprezentant al poliţiei.

Fotbalistul, care a suferit răni minore, se va prezenta astăzi în faţa unui judecător.

Arturo Vidal face parte din lotul statului Chile participant la Copa America şi în prezent este cel mai bun marcator al competiţiei, cu trei reuşite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici