ASA Târgu Mureş are un nou antrenor. Cine îi va pregăti pe Mutu&comp. - FOTO

George Ciorceri (60 de ani), fostul jucător de la ASA Tg. Mureş, a fost numit, miercuri, 9 martie, drept antrenor principal al echipei pregătite, după demisia lui Petre Grigoraş, de Adrian Mutu, Edi Stăncioiu şi Gabi Mureşan.

1574 afișări
Imaginea articolului ASA Târgu Mureş are un nou antrenor. Cine îi va pregăti pe Mutu&comp. - FOTO

ASA Târgu Mureş are un nou antrenor. Cine îi va pregăti pe Mutu&comp. (Imagine: Horia Tautan/Mediafax Foto)

Ciorceri devine al patrulea antrenor care va sta pe banca tehnică a formaţiei din Tg. Mureş după Dan Petrescu, Vasile Miriuţă şi Petre Grigoraş. La ultima prezenţă în Liga 1, acesta a făcut parte din staff-ul lui Eugen Trică, la CFR Cluj.

"Cred că pot să-mi aduc aportul la ceea ce înseamnă o schimbare de orientare cu privire la componenţa lotului. Mă refer la obligativitatea de a folosi din sezonul viitor jucători tineri, formaţi la club. Acest lucru vreau să-l fac cu jucătorii maturi din lot, care au contribuit la performanţele din ultimele două sezoane. Obiectivul este de a avea o evoluţie bună în play-off, Cupa României şi de a pregăti noul campionat”, a spus Ciorceri.

El a debutat ca antrenor la centrul de Copii ASA, în anul 1989, fiind apoi secund la prima echipă (1992-1995) şi principal (1995-2001). A mai pregătit formaţiile Poli Timişoara (2001), CFR Cluj (2002-2003, cu promovare în liga secundă), din nou Poli. Timişoara (2004, cu promovare în Divizia B), ISCT Câmpia Turzii (2004-2005), Unirea Dej (2006), Unirea Alba Iulia (2007), echipa secundă a celor de la CFR Cluj (2008-2009), Arieşul Turda (2010-2012), FC Braşov (2013, în calitate de director tehnic) şi din nou CFR Cluj (2015).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici