Atacantul brazilian Ronaldo se retrage în 2011

Atacantul brazilian Ronaldo Luis Nazario de Lima, în vârstă de 33 de ani, a declarat, luni, că îşi va încheia cariera de fotbalist în anul 2011, a anunţat, într-un comunicat, clubul său, Corinthians Sao Paulo.

33 afișări
Imaginea articolului Atacantul brazilian Ronaldo se retrage în 2011

Atacantul brazilian Ronaldo se retrage în 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mi-am prelungit contractul pentru doi ani, aceşti ani fiind ultimii din cariera mea. Sunt decis. Vreau să dau maximum, să joc cu plăcere şi să închei cu victorii importante, cum ar fi Copa Libertadores", a spus Ronaldo, la finalul unui antrenament.

Campion mondial cu Brazilia în două ediţii (1994 şi 2002), Ronaldo s-a întors, în martie 2009, în ţara sa, semnând cu gruparea Corinthians, după o pauză de 14 luni cauzată de o accidentare gravă la un genunchi, în timp ce juca la formaţia italiană AC Milan.

Ronaldo şi Corinthians vor sărbători, în 2010, centenarul clubului din Sao Paolo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici