Atacantul Carlos Tevez a fost amendat cu un milion de lire sterline

Atacantul argentinian al formaţiei Manchester City, Carlos Tevez, a primit o amendă de un milion de lire sterline (1,15 milioane de euro), deoarece a refuzat să intre în joc la meciul cu Bayern Munchen, din Liga Campionilor, disputat la 27 septembrie, informează AFP.

340 afișări
Imaginea articolului Atacantul Carlos Tevez a fost amendat cu un milion de lire sterline

Atacantul Carlos Tevez a fost amendat cu un milion de lire sterline (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un comunicat, clubul din Manchester a anunţat că Tevez, care are salariu săptămânal de 250.000 de lire sterline, a primit o amendă echivalentă cu salariu pe patru săptămâni.

Argentinianul, care nu a mai jucat de atunci pentru Manchester City, a fost suspendat două săptămâni - pedeapsă deja ispăşită - şi a primit un avertisment privind atitudinea sa în viitor.

Clubul englez a subliniat că jucătorul nu a respectat cinci reguli, între care şi cea "care te obligă să participi la orice meci pentru care eşti convocat".

Antrenorul echipei Manchester City, Roberto Mancini, a declarat drept "încheiată" relaţia de colaborare cu jucătorul Carlos Tevez, după ce acesta a refuzat să intre pe teren la meciul cu Bayern Munchen, din grupa A a Ligii Campionilor. Potrivit atacantului, acest incident a fost cauzat de o neînţelegere. El a explicat că a refuzat să meargă la încălzire, deoarece o făcuse deja.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici