Atacantul danez Lucas Andersen a fost transportat la spital şi i-a fost montat un aparat dentar

Atacantul naţionalei Danemarcei, Lucas Andersen, accidentat în urma unui duel cu Lucian Sânmărtean, a fost transportat la spital unde i-a fost montat un aparat dentar.

314 afișări
Imaginea articolului Atacantul danez Lucas Andersen a fost transportat la spital şi i-a fost montat un aparat dentar

Lucas Andersen a fost transportat la spital şi i-a fost montat un aparat dentar (Imagine: Adrian Piclisan/Mediafax Foto)

"A fost dus la spital. Are probleme la cei doi dinţi din faţă. I s-a montat un aparat dentar şi va continua tratamentul în Danemarca", a declarat Jacob Wadland, ofiţerul de presă al Federaţiei Daneze de Fotbal.

Lucas Andersen s-a accidentat în urma unui duel aerian cu Lucian Sânmărtean şi a fost înlocuit, în minutul 28, cu Rasmus Wurtz.

Reprezentativa României a învins, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (0-0), selecţionata Danemarcei, într-un meci amical în care ambele goluri au fost marcate de Claudiu Keşeru, în minutele 53 şi 58.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici