Barcelona a ajuns la 33 de meciuri consecutive fără eşec în La Liga după remiza cu Las Palmas

Barcelona a ajuns la 33 de meciuri consecutive fără înfrângere în campionat, după remiza cu Las Palmas, scor 1-1, din etapa cu numărul 26. Atletico Madrid s-a apropiat la cinci puncte de lider, iar cele două urmează să se întâlnească etapa viitoare, pe Camp Nou.

334 afișări
Imaginea articolului Barcelona a ajuns la 33 de meciuri consecutive fără eşec în La Liga după remiza cu Las Palmas

Barcelona a ajuns la 33 de meciuri consecutive fără eşec în La Liga după remiza cu Las Palmas

Leo Messi a deschis scorul în Insulele Canare după 21 de minute, ajungând la 23 de goluri reuşite în actuala stagiune a La Liga. Argentinianul l-a învins pe Chichizola dintr-o lovitură liberă de la 18 metri. Messi a trimis puternic la colţul scurt, dar mingea s-a oprit în vinclul porţii, astfel că portarul gazdelor a putut doar să admire execuţia decarului. Las Palmas a restabilit egalitatea în debutul păţii secunde, când Calleri a punctat dintr-o lovitură de pedeapsă.

În urma acestui rezultat, Barcelona a ajuns la zece puncte de rivala Real Madrid, dar Atletico s-a apropiat la numai cinci, înaintea meciului direct. Las Palmas a ajuns la egalitate cu Levante, cele două împărţind primul loc retrogradabil. Echipa lui Florin Andone, Deportivo, se află la două puncte în spatele formaţiei care a interzis victoria Barcelonei. Malaga e ultima clasată, cu numai 13 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici