Beckham va efectua primul antrenament cu PSG pe 13 februarie

Fotbalistul David Beckham, transferat joi de Paris Saint-Germain pentru cinci luni, va participa la primul antrenament cu noii săi coechipieri la 13 februarie, a anunţat Leonardo, directorul sportiv al PSG.

230 afișări
Imaginea articolului Beckham va efectua primul antrenament cu PSG pe 13 februarie

Beckham va efectua primul antrenament cu PSG pe 13 februarie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Va veni cu noi la Valencia (n.r. - unde PSG joacă în optimile de finală ale Ligii Campionilor la 12 februarie), dar nu pentru a juca. Ideea este ca el să înceapă antrenamentele la 13 februarie", a declarat directorul sportiv.

Leonardo a mai spus că Beckham a plecat la Londra, unde se află familia lui. "Avea prevăzute mai multe angajamente. Decizia noastră a fost rapidă şi el avea deja organizate anumite lucruri", a adăugat oficialul parizian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici