Bernie Ecclestone, fostul şef al Formulei 1, arestat în Brazilia. A comis o infracţiune în avion

Fostul şef al Formulei 1, Bernie Ecclestone, a fost arestat, joi, în Brazilia pentru port ilegal de armă la îmbarcarea în avion, scrie BBC. După ce a plătit cauţiunea, bărbatul şi-a putut continua călătoria.

1511 afișări
Imaginea articolului Bernie Ecclestone, fostul şef al Formulei 1, arestat în Brazilia. A comis o infracţiune în avion

Bernie Ecclestone, fostul şef al Formulei 1, arestat în Brazilia. A comis o infracţiune în avion

Fostul şef al Formulei 1, Bernie Ecclestone, a fost arestat în timp ce se îmbarca într-un avion privat cu destinaţia Elveţia. Motivul a fost portul ilegal de armă.

Într-o declaraţie făcută joi, poliţia locală a declarat că a găsit un pistol LW Seecamp.32 fără documente în bagajul bărbatului de 91 de ani, în timpul unui control cu raze X.

Ecclestone a recunoscut că deţinea arma, dar a declarat că nu ştia că aceasta se afla în bagajul său la momentul respectiv.

După ce a plătit cauţiunea, Ecclestone a fost eliberat pentru a-şi continua călătoria spre Elveţia.

Ecclestone, care a petrecut 40 de ani la conducerea Formulei 1 înainte de a se retrage în 2017, este căsătorit cu Fabiana Ecclestone, de origine braziliană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici