Biletele la meciul amical România-Argentina vor costa între 15 şi 50 de euro

Biletele la meciul amical dintre România şi Argentina din luna august, care va marca inaugurarea Naţional Arena, vor costa între 15 şi 50 de euro (aproximativ 60 - 200 de lei) şi vor fi puse în vânzare în luna mai, a declarat marţi într-o emisiune televizată preşedintele FRF, Mircea Sandu.

9226 afișări
Imaginea articolului Biletele la meciul amical România-Argentina vor costa între 15 şi 50 de euro

Biletele la meciul amical România-Argentina vor costa între 15 şi 50 de euro (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

"Biletele vor fi scoase la vânzare în luna mai. Biletele sunt între 15 şi 50 de euro. O lojă este 5.000 de euro pentru 12 persoane şi un bilet VIP va fi de 100 de euro. Sunt 42 de loje. Cred că vom avea un milion-un milion două sute de euro din încasări, cam cât le dăm argentinienilor", a spus Sandu, la Digisport.

Şeful FRF a afirmat că la această întâlnire este posibil să fie prezent şi preşedintele FIFA, Sepp Blatter. "Probabil va veni Blatter. Platini (nr. - preşedintele UEFA) nu poate veni că are o altă acţiune. Probabil vor mai veni doi-trei membri ai Comitetului Executiv al UEFA şi câţiva reprezentanţi ai FIFA. La acea dată sunt multe meciuri amicale şi toată lumea merge să-şi vadă echipele proprii", a precizat preşedintele FRF.

Mircea Sandu spune că stadionul va fi gata la timp, menţionând că a primit asigurări "de la cel mai înalt nivel" în acest sens: "Stadionul se va termina în termenul fixat, am primit asigurări de la cel mai înalt nivel. În mod cert, toate autorităţile sunt interesate ca această investiţie să se încheie şi acest eveniment din luna august să aibă loc. Pentru organizarea finalei Europa League au semnat vreo nouă instituţii ale statului român. De la aeroport la ANAF".

Pe de altă parte, preşedintele FRF a criticat evoluţiile arbitrilor din ultimele etape ale Ligii I. "Au făcut greşeli mari, au început bine în prima etapă, după aia au făcut nişte greşeli şi Avram, şi Covaci, şi Haţegan. Nu rezistă la presiuni, în sensul declaraţiilor care se fac înainte de meciuri. Avram a fost anul trecut impecabil, anul ăsta a greşit. Ori nu e bine pregătit, ori cineva îi crează probleme. Dacă nu eşti tare, lasă-te, du-te... M-am întâlnit astăzi cu abitrii la Mogoşoaia şi le-am spus să aducă copii de 17 ani, de 1,80, să facem abecedarul arbitrajului cu ei. Acum, doar trei din 60 mai sunt copii de arbitri. Greşesc şi pentru că nu au valoare. Evit să spun că au alte interese", a adăugat Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici