Boateng: Steaua a jucat foarte bine, dar noi am meritat victoria

Mijlocaşul Kevin-Prince Boateng a declarat, miercuri seară, că Steaua a jucat foarte bine, a fost foarte agresivă, însă a apreciat că Schalke 04 a meritat victoria, scor 3-0, în prima etapă a Ligii Campionilor.

139 afișări
Imaginea articolului Boateng: Steaua a jucat foarte bine, dar noi am meritat victoria

Kevin-Prince Boateng (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Steaua a jucat foarte bine, au fost foarte agresivi, dar cred că am meritat victoria, pentru că am jucat şi noi foarte bine. Mai sunt multe meciuri dificile, am avut un start minunat şi asta contează. Am jucat la Bucureşti şi ştiu că este greu să joci acolo", a declarat Boateng la DigiSport.

Întrebat ce jucător de la Steaua a remarcat, Boateng a răspuns: "Căpitanul (n.r. - Bourceanu) e «nebun», ştiam că face de toate, dar nu credeam că aleargă atât de mult".

Campioana României, Steaua Bucureşti, a debutat cu o înfrângere în sezonul 2013/2014 al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), de echipa germană Schalke 04, în prima etapă a grupei E a competiţiei. Golurile au fost marcate de Uchida '67, Boateng '78 şi Draxler '85.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici