Bradley Wiggins, desemnat personalitatea sportivă a anului de către BBC

Rutierul Bradley Wiggins, câştigătorul Turului Franţei şi campion olimpic la contratimp, a fost desemnat personalitatea sportivă a anului, în cadrul unei ceremonii organizată, duminică, la Londra, de postul BBC.

120 afișări
Imaginea articolului Bradley Wiggins, desemnat personalitatea sportivă a anului de către BBC

Bradley Wiggins (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Wiggins, în vârstă de 32 de ani, i-a devansat pe Jessica Ennis, campioană olimpică la heptatlon, şi pe jucătorul de tenis Andy Murray, cate a câştigat aurul la Londra, precum şi primul său turneu de Grand Slam, US Open.

La vot au participat peste 1,5 milioane de persoane.

"Mulţumesc tuturor celor care au votat. Ce an! Este incredibil că sunt pe scenă alături de astfel de personalităţi", a declarat Wiggins.

La ceremonie a fost prezentă şi soţia prinţului William, Kate, care a avut prima apariţie publică după spitalizarea de săptămâna trecută. Ea a fost ambasador oficial al echipei britanice olimpic şi paralimpice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici