Brazilianul Dani Alves a fost pus oficial sub acuzare pentru agresiune sexuală în Spania

Fostul fundaş al Barcelonei şi al Braziliei Dani Alves a fost pus oficial sub acuzare miercuri pentru agresiune sexuală asupra unei femei într-un club de noapte din Barcelona, în decembrie. Avocatul său a declarat că nu vrea să încetinească procesul de judecată făcând apel împotriva acuzării.

232 afișări
Imaginea articolului Brazilianul Dani Alves a fost pus oficial sub acuzare pentru agresiune sexuală în Spania

Wikipedia Commons

Alves a fost arestat pe 20 ianuarie şi a fost reţinut într-o închisoare din afara Barcelonei, fără drept de cauţiune. Dacă va fi găsit vinovat, el ar putea fi condamnat la o pedeapsă cu închisoarea între patru şi 15 ani.

„Dani Alves este supărat pe relatarea faptelor... nu este de acord cu ea", a declarat reporterilor avocatul lui Alves, Cristobal Martell, la câteva minute după ce clientul său a apărut în faţa tribunalului din Barcelona.

„De asemenea, el a spus că nu va face apel din cauza dorinţei sale de a accelera procesul judiciar", a adăugat Martell.

Procuratura trebuie să prezinte acum acuzaţiile oficiale în faţa instanţei, în timp ce apărarea îşi va prezenta poziţia în scris. După aceea, va fi stabilită o dată pentru începerea procesului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici