CUPA MONDIALĂ: La meciul Franţa - Honduras nu s-au cântat imnurile naţionale. FIFA: Au fost probleme la sistemul audio

Imnurile naţionale ale Franţei şi Hondurasului nu au fost intonate, duminică, înainte de meciul dintre cele două echipe, care se dispută la Porto Alegre, în grupa E a Cupei Mondiale.

258 afișări
Imaginea articolului CUPA MONDIALĂ: La meciul Franţa - Honduras nu s-au cântat imnurile naţionale. FIFA: Au fost probleme la sistemul audio

CAMPIONATUL MONDIAL: La meciul Franţa - Honduras nu s-au cântat imnurile naţionale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit AFP, organizatorii nu au oferit niciun motiv pentru lipsa imnurilor, presa braziliană notând însă că acestea nu au fost intonate din cauza unor probleme la staţia de amplificare a stadionului.

Meciul Franţa - Honduras se dispută în grupa E, unde s-a mai jucat duminică partida Elveţia - Ecuador, scor 2-1.

FIFA: Imnurile Franţei şi Hondurasului nu s-au cântat din cauza unei probleme la sistemul audio

Imnurile naţionale ale Franţei şi Hondurasului nu au fost intonate, duminică, înainte de meciul dintre cele două echipe, de la Porto Alegre, în grupa E a Cupei Mondiale, din cauza unei probleme la sistemul audio, a anunţat FIFA.

"FIFA şi Comitetul de Organizare sunt dezolate că sistemul audio nu a funcţionat pentru a putea fi auzite imnurile naţionale. Evaluăm cauzele şi încercăm să rezolvăm problema", a explicat FIFA, într-un comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici