Candidatul susţinut de FRF s-a retras din cursa pentru preşedinţia FIFA

Preşedintele Federaţiei Olandeze de Fotbal, Michael van Praag, a anunţat, joi, că nu va mai candida pentru preşedinţia FIFA, astfel în cursa pentru conducerea forului mondial rămânând actualul şef, Joseph Blatter, iordanianul Ali Bin Al-Hussein şi portughezul Luis Figo.

151 afișări
Imaginea articolului Candidatul susţinut de FRF s-a retras din cursa pentru preşedinţia FIFA

Candidatul susţinut de FRF s-a retras din cursa pentru preşedinţia FIFA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Van Praag, în vârstă de 67 de ani, care avea printre susţinătorii declaraţi şi Federaţia Română de Fotbal, a precizat că la alegerile din 29 mai îl va vota pe prinţul Ali Bin Al-Hussein al Iordaniei, informează bbc.com

Olandezul va susţine în această seară o conferinţă de presă, în care va explica motivele retragerii candidaturii.

Blatter, în vârstă de 79 de ani, este considerat favorit la alegerile pentru postul de preşedinte al FIFA. Joseph Blatter se află la al patrulea mandat de preşedinte al FIFA, for pe care îl conduce din 1998.

În luna februarie, s-a retras din cursa pentru postul de preşedinte al FIFA şi francezul Jerome Champagne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici