Care sunt variantele de antrenor pentru Steaua dacă Boloni refuză oferta

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că, în cazul în care Ladislau Boloni va refuza oferta primită pentru a deveni antrenorul grupării "roş-albastre", are în perspectivă angajarea unuia dintre tehnicienii români Ionuţ Badea şi Petre Grigoraş sau a italianului Alessandro Costacurta.

255 afișări
Imaginea articolului Care sunt variantele de antrenor pentru Steaua dacă Boloni refuză oferta

Care sunt variantele de antrenor pentru Steaua dacă Boloni refuză oferta (Imagine: Bogdan Dinca/Mediafax Foto)

"Colaborez cu vreo trei antrenori. Şi străini şi români. Mai avem varianta de antrenor Costacurta, cu care comunicăm. M-am mai interesat şi de Badea şi de Grigoraş. Cu Montella nu ştiu nimic, e minciună, invenţie", a spus Becali.

El a explicat motivele pentru care s-a gândit la tehnicienii Ionuţ Badea şi Petre Grigoraş.

"Singurii antrenori care au mai arătat ceva au fost Badea şi Grigoraş. Badea am înţeles că e un om foarte priceput, un teoretician bun. Despre Grigoraş am vorbit cu Condescu (n.r. - preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu) . El mi-a zis că n-ar avea experienţa pentru Steaua. I-am zis că înseamnă că nu vrea să-l lase. O să-l întreb direct pe el dacă are experienţa necesară", a mai spus Becali.

Despre jucătorii care ar putea evolua la Steaua în sezonul viitor, finanţatorul a menţionat că ar accepta să-l aducă sub formă de împrumut pe Bogdan Stancu, dacă Galatasaray i-ar plăti măcar jumătate din salariu. "Oricând l-aş lua înapoi pe Bogdan Stancu sub formă de împrumut. Dar trebuie să-i dea ei salariul. Să-i dea jumătate de salariu şi îi mai dăm şi noi 10.000 pe lună şi asta e", a adăugat el.

Becali nu consideră că atacantul Romeo Surdu, aflat la final de contract cu Steaua, este o pierdere pentru echipa "roş-albastră" după ce acesta a semnat cu Rapid. "Dacă era o pierdere Surdu nu-l lăsam să plece", a explicat finanţatorul.

Tehnicianul Ionuţ Badea, fost jucător printre altele la rivala steliştilor, Dinamo, a mai pregătit din postura de antrenor formaţiile FC Argeş, Internaţional Curtea de Argeş şi Pandurii Târgu Jiu. În prezent, el este antrenorul echipei Universitatea Cluj.

Antrenorul Petre Grigoraş pregăteşte în prezent formaţia Pandurii Târgu Jiu. Fost jucător al Stelei în perioada 1989-1990, el a mai antrenat formaţiile Farul Constanţa, FC Oneşti, Petrolul Moineşti, Oţelul Galaţi şi Politehnica Iaşi.

Italianul Alessandro Costacurta, fost jucător al echipei AC Milan în perioada 1986-2007, a rămas la sfârşitul carierei în staful tehnic al formaţiei milaneze. În 2008, el a acceptat postul de antrenor al formaţiei din Serie B Mantova, pe care a pregătit-o pentru o scurtă vreme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici