Carles Puyol este apt de joc după şapte luni de inactivitate

Fundaşul echipei FC Barcelona Carles Puyol, care a lipsit 7 luni de pe teren, timp în care a fost operat de două ori la genunchi, a primit vineri acceptul medicilor pentru a evolua din nou, a anunţat clubul catalan, adăugând că şi Lionel Messi şi Javier Mascherano sunt apţi de joc.

108 afișări
Imaginea articolului Carles Puyol este apt de joc după şapte luni de inactivitate

Carles Puyol (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Puyol face parte din lotul Barcelonei pentru meciul cu Osasuna, programat sâmbătă, de la ora 21.00, la Pamplona.

În total, fundaşul a suferit trei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept, într-un an, ultima fiind efectuată în iunie, când i-a fost îndepărtat un chist de la articulaţie.

Puyol, care s-a gândit în vară să pună capăt carierei sale, se antrenează de mai multe săptămâni, dar antrenorul Gerardo Martino nu a dorit să forţeze revenirea jucătorului.

"Îmi imaginez că e o mare bucurie pentru toată lumea şi mai ales pentru el, după lunga perioadă de inactivitate", a declarat Martino, care ar putea începe meciul de la Pamplona cu Puyol, în absenţa lui Gerard Pique.

Pentru Barcelona urmează o săptămână dificilă, în afară de Osasuna catalanii întâlnind, marţi, pe AC Milan în Liga Campionilor şi sâmbăta viitoare, pe Real Madrid în campionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici