Carlo Ancelotti vrea să fie în continuare antrenorul lui Real Madrid

Tehnicianul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat, miercuri seară, după manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor, scor 1-1 cu Juventus Torino, că i-a plăcea să rămână la gruparea madrilenă, informează uefa.com.

204 afișări
Imaginea articolului Carlo Ancelotti vrea să fie în continuare antrenorul lui Real Madrid

Carlo Ancelotti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dedic mult timp muncii pentru că îmi place, dar nu cred că eu îmi pot evalua activitatea. Clubul face asta. Eu nu trebuie să mă gândesc la asta. Dacă clubul este mulţumit de ce am făcut în aceste două sezoane atunci voi rămâne. Viitorul meu este decis, mi-ar plăcea să rămân aici, dar ştiu cum stau lucrurile în fotbal şi clubul are dreptul să schimbe antrenorul dacă doreşte. Am o relaţie foarte bună cu jucătorii şi susţinerea conducerii clubului în momentele bune şi în cele neplăcute. Văd totul pozitiv", a spus tehnicianul.

Formaţia italiană Juventus Torino s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 1-1 (0-1), cu echipa spaniolă Real Madrid, deţinătoarea trofeului, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

În tur, în urmă cu o săptămână, Juventus Torino s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, astfel că a câştigat întâlnirea cu scorul general de 3-2.

Carlo Ancelotti este antrenorul echipei Real Madrid din iunie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici