Carte-omagiu dedicată lui Pele. Cât va costa volumul de 15 kilograme - FOTO

O carte-omagiu, de 15 kilograme, dedicată fostului fotbalist Pele şi intitulată 1283, după numărul de goluri marcate în carieră de starul brazilian, a fost lansată, miercuri, la Sao Paulo.

277 afișări
Imaginea articolului Carte-omagiu dedicată lui Pele. Cât va costa volumul de 15 kilograme - FOTO

Carte-omagiu dedicată lui Pele. Cât va costa volumul de 15 kilograme (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cartea, care va costa 3.600 de reali (1.225 de euro), cuprinde 500 de fotografii şi 1.283 de texte, are un tiraj de 1283 de exemplare şi a fost prezentată chiar de Pele, în lacrimi. "Aceasta mă face să cred că am lăsat o moştenire Braziliei", a spus Edson Arantes do Nascimento "Pele", acum în vârstă de 72 de ani.

O ediţie de lux a cărţii, de 200 de exemplare, cu câte o fotografie semnată de cel care este considerat cel mai bun fotbalist din istorie, va fi pusă în vânzare la un preţ de 1.920 de euro per bucată.

"Este foarte emoţionant să văd toate aceste imagini, pentru că ele mi-au amintit de toate persoanele care m-au iubit şi susţinut în cariera mea: familia, prietenii, coechipierii şi suporterii", a afirmat Pele, triplu campion mondial.

Lucrarea va fi lansată şi în afara Braziliei, la New York, Londra şi Dubai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici