Câştigătorul Turului Franţei, Bradley Wiggins, rănit în urma unui accident

Ciclistul britanic Bradley Wiggins a suferit răni uşoare după ce a fost lovit, miercuri seară, de o maşină în timp ce rula cu bicicleta sa, şi ar trebui să părăsească spitalul în cursul zilei de astăzi, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei britanice.

118 afișări
Imaginea articolului Câştigătorul Turului Franţei, Bradley Wiggins, rănit în urma unui accident

Bradley Wiggins (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"El este încă în spital, într-o stare stabilă. Este are câteva coaste fracturate şi o rană la încheietura mâinii", a declarat, joi, sursa citată.

Câştigătorul Turului Franţei, ediţia 2012, ciclistul britanic Bardley Wiggins, a fost spitalizat, miercuri, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce se deplasa pe bicicletă în apropierea locuinţei sale din Lancashire (nord-vestul Angliei), a anunţat poliţia britanică.

Rutierul în vârstă de 32 de ani a fost lovit de o maşină care ieşea dintr-o benzinărie, în jurul orei locale 18.00 (20.00 la Bucureşti), la Wrigtington, aproape de Eccleston, o zonă în care rutierul britanic obişnuia să se antreneze.

Yasmin Smith, o angajată a benzinăriei, care a sărit în ajutorul sportivului, a declarat cotidianului local Lancashire Evening Post că Wiggins acuza dureri puternice, dar era conştient. "Spunea că el crede că are câteva coaste rupte", a povestit Smith.

Într-o intervenţie ulterioară la BBC, ea a firmat că soţia ciclistului a sosit la locul accidentului înaintea ambulanţei: "Soţia sa a dorit să-l ia în braţe, dar el i-a spus: «nu, coastele mele...»".

Wiggins a devenit în această vară primul englez care câştigă Turul Franţei, primul ciclist din ţara sa campion olimpic la contratimp şi sportivul britanic cu cele mai multe medalii câştigate la Jocurile Olimpice - şapte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici