Ciclistul german Tony Martin a câştigat etapa a XX-a a Turului Franţei

Ciclistul german al echipei Omega Pharma, Tony Martin, a câştigat, sâmbătă, etapa a XX-a a Turului Franţei, un contratimp individual pe o distanţă de 54 de kilometri, între localităţile Bergerac şi Perigueux.

111 afișări
Imaginea articolului Ciclistul german Tony Martin a câştigat etapa a XX-a a Turului Franţei

Ciclistul german Tony Martin a câştigat etapa a XX-a a Turului Franţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Martin, care a fost înregistrat cu timpul de o oră, şase minute şi 21 de secunde, a fost urmat de olandezul Tom Dumoulin (Giant-Shimano), la un minut şi 39 de secunde, şi de cehul Jan Barta (Team Netapp), la un minut şi 47 de secunde.

Italianul Vincenzo Nibali (Astana) a venit pe locul patru la contratimp şi şi-a păstrat tricoul galben de lider în clasamentul general. El este urmat de francezii Jean-Christophe Peraud (AG2R), la şapte minute şi 52 de secunde, şi Thibaut Pinot (FDJ.fr), la opt minute şi 24 de secunde, de spaniolul Alejandro Valverde (Movistar), la nouă minute şi 55 de secunde, şi de americanul Tejay van Garderen (BMC), la 11 minute şi 44 de secunde.

Ultima etapă a Turului Franţei se va disputa pe plat, duminică, şi se va încheia la Paris, pe Bulevardul Champs-Elysees.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici