Cluburile Steaua, FC Vaslui şi U. Cluj au fost sancţionate cu câte 10.000 de lei

Cluburile Steaua, FC Vaslui şi U. Cluj au fost sancţionate de Comisia de Disciplină a LPF cu penalitate sportivă de câte 10.000 de lei pentru incidentele de la partidele cu FC Braşov, CSM Iaşi, respectiv CFR Cluj, se arată într-un comunicat al Ligii Profesioniste de Fotbal.

158 afișări
Imaginea articolului Cluburile Steaua, FC Vaslui şi U. Cluj au fost sancţionate cu câte 10.000 de lei

Cluburile Steaua, FC Vaslui şi U. Cluj au fost sancţionate cu câte 10.000 de lei (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

În cadrul aceleiaşi şedinţe de marţi, Comisia de Disciplină a sancţionat clubul Rapid cu o penalitate sportivă de 5.000 de lei pentru incidente de la partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ, din cadrul etapei a XVII-a a Ligii I.

Pentru incidente petrecute în timpul partidei Dinamo - Oţelul Galaţi, gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost sancţionată cu "avertisment".

Jucătorul formaţiei Universitatea Cluj, Plamen Krumov, eliminat în partida cu CFR Cluj, a fost suspendat pentru un joc şi a fost sancţionat cu o penalitate de 740 lei, aceeaşi pedeapsă fiind aplicată şi fotbalistului Alexandru Tudose, de la Gloria Bistriţa, pentru cartonaşul roşu primit în partida cu Concordia Chiajna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici