Corinna Schumacher a spus care este motivul pentru care nu poate da detalii despre starea de sănătate a soţului ei

Corinna Schumacher, soţia fostului pilot de Formula 1, Michael Schumacher, a declarat că, din dorinţa soţului său, nu poate oferi detalii legate de starea de sănătate a germanului.

5675 afișări
Imaginea articolului Corinna Schumacher a spus care este motivul pentru care nu poate da detalii despre starea de sănătate a soţului ei

Foto: Hepta

”Cu siguranţă, Michael se află în cele mai competente mâini. Cu toţii facem tot ce este uman posibil pentru a-l ajuta”, a declarat Corinna Schumacher, pentru She Mercedes.

”Noi urmăm dorinţa lui Michael. Starea sa de sănătate a fost întotdeauna ţinută în secret”, a mai spus soţia fostului pilot al echipei Ferrari.

Michael Schumacher a suferit un accident la ski, în decembrie 2013, în urma căruia s-a aflat foarte mult timp în comă. Germanul a fost transportat la locuinţa sa din Elveţia, care a fost transformată într-un adevărat spital. Acolo, fostul pilot este îngrijit de mai mulţi specialişti în neurologie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici