Cristian Chivu şi-a luat licenţa de antrenor

Fostul internaţional Cristian Chivu a luat examenul pentru licenţa UEFA A, a doua categorie de antrenor, pe care l-a susţinut la Coverciano, a anunţat, joi, Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC).

286 afișări
Imaginea articolului Cristian Chivu şi-a luat licenţa de antrenor

Cristian Chivu şi-a luat licenţa de antrenor

Cu ajutorul licenţei A, Chivu va putea pregăti echipe din Serie C şi va putea fi secund la formaţii din Serie A şi Serie B.

În vârstă de 37 de ani, Chivu a făcut parte dintr-o grupă de foşti fotbalişti, admişi la şcoala de la Coverciano datorită faptului că au evoluat cel puţin şapte sezoane în Serie A şi au jucat măcar 180 de partide în acest campionat sau au fost campioni mondiali.

Alături de Chivu, au mai luat licenţa UEFA A: Amantino Mancini, Marco Amelia, Mauro Camoranesi, Marco Cassetti, Morgan De Sanctis, Fabio Galante, Angelo Palombo şi Luca Toni. De pe 10 octombrie, ei au efectuat 210 ore de curse, iar marţi au susţinut cu succes examenul final.

Chivu a strâns 200 de meciuri în Serie A, la AS Roma, între 2003 şi 2007, şi la Internazionale Milano, pentru care a jucat în perioada 2007-2014. În prezent, Chivu este observator tehnic la UEFA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici