Cristiano Ronaldo: Îl respect pe Messi, dar nu suntem prieteni

Atacantul portughez al formaţiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat că îl respectă pe argentinianul Lionel Messi, dar a precizat că nu este prieten cu acesta, ci sunt doar ''colegi de profesie''.

560 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo: Îl respect pe Messi, dar nu suntem prieteni

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Comparaţia cu Messi există de cinci ani. Ce pot face? Nu pot schimba istoria. Nu lucrez în presă sau în televiziune, deci nu le pot controla. Eu vreau sa-mi fac doar treaba, să mă antrenez şi să ofer echipei totul. Nu mă preocupă ce se spune de Messi. El este un mare jucător, avem o relaţie profesională, aşa cum am cu mulţi jucători. Nu sunt prietenul lui pentru că nu împărţim acelaşi vestiar, nu ieşim împreună la masă..îl respect, dar nu suntem prieteni. Suntem colegi de profesie, nimic mai mult'', a declarat Ronaldo, potrivit cotidianului As.

Întrebat despre posibilitatea ca Messi să fie transferat la Real Madrid, Ronaldo a răspuns: "Dacă vine aici, pot juca alături de el. Deşi va fi foarte greu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici