CRIZA DIN UCRAINA: O parte dintre sportivii ucraineni părăsesc Jocurile Olimpice de la Soci

Unii sportivi ucraineni vor părăsi Jocurile Olimpice de la Soci din cauza violenţelor care au loc în ţara lor, a anunţat joi Comitetul Olimpic Internaţional, citat de BBC News Online.

1511 afișări
Imaginea articolului CRIZA DIN UCRAINA: O parte dintre sportivii ucraineni părăsesc Jocurile Olimpice de la Soci

O parte dintre sportivii ucraineni părăsesc Jocurile Olimpice de la Soci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un purtător de cuvânt al Comitetului Olimpic Ucrainean a declarat pentru BBC Sport că aproximativ jumătate dintre cei 45 de sportivi prezenţi la Jocurile Olimpice de la Soci se întorc acasă din cauza violenţelor care au loc în ţara lor.

Noi violenţe au izbucnit joi dimineaţă la Kiev, după ce cu o zi înainte protestele au provocat moartea a 28 de persoane şi rănirea altor câtorva sute.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici