CS Oltchim pune în vânzare cel puţin 1.000 de bilete la Bucureşti

Preşedintele CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ioan Gavrilescu, a declarat, joi, că cel puţin 1.000 de bilete vor fi puse în vânzare la Bucureşti pentru meciul cu echipa daneză Viborg HK, din manşa secundă a finalei Ligii Campionilor la handbal feminin.

27 afișări
Imaginea articolului CS Oltchim pune în vânzare cel puţin 1.000 de bilete la Bucureşti

CS Oltchim pune în vânzare cel puţin 1.000 de bilete la Bucureşti (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"E normal ca vâlcenii să aibă o anumită prioritate, să fie pe undeva avantajaţi, pentru că Oltchim este echipa lor. Asta nu înseamnă că nu vom pune în vânzare şi la Bucureşti măcar 1.000 de bilete. Ar fi ilogic să nu procedăm aşa. Mă repet, însă, îi rog pe toţi care vor să meargă la meci să aştepte până luni, atunci când vom avea toate datele necesare şi să nu mai creadă toate zvonurile", a spus Gavrilescu.

Oficialul vâlcean a afirmat că o delegaţie din partea clubului va veni, vineri, la Bucureşti pentru a pune la punct toate detaliile.

"Este mai greu şi mai complicat decât credeam. În plus, apar tot feluri de zvonuri cu privire la procucarea biletelor. Vă spun sincer, până în acest moment nimic nu este clar, nu s-a stabilit nimic oficial despre procucarea biletelor, despre numărul lor, despre locurile unde pot fi găsite. Nici măcar despre preţul lor. Mâine (n.r. - vineri), vom merge în delegaţie oficială la Bucureşti, vom vedea exact care sunt condiţiile, vom vedea exact ce avem de făcut. Luni vom putea da un comunicat oficial din care se vor putea afla toate datele necesare. Până atunci, îi rog pe suporterii Oltchimului să nu mai trimită mailuri sau faxuri pe adresa clubului, pentru că noi nu putem face rezervări pe baza acestora", a precizat Gavrilescu.

Preşedintele Oltchim Râmnicu Vâlcea va parcurge cu propriul autoturism mai bine de 2.200 de kilometri pentru a vedea meciul tur dintre Viborg şi Oltchim.

Ioan Gavrilescu nu foloseşte avionul ca mijloc de transport de mai bine de 20 de ani, de la o deplasare în Rusia. "Normal că voi merge la finală, dar cu maşina, nu cu avionul", a menţionat oficialul vâlcean.

Partida tur a finalei Ligii Campionilor va avea loc în 8 mai, de la ora 17.15, iar cea retur, la Bucureşti, la Sala "Ioan Kunst Ghermănescu", în 15 mai, de la ora 20.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici