Cum a reacţionat Mourinho după ce au fost eliminaţi doi jucători de la Real Madrid în Supercupa Spaniei - VIDEO

Tehnicianul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, i-a băgat un deget în ochi antrenorului secund al formaţiei FC Barcelona, Tito Vilanova, miercuri seară, după ce, în minutul 90+3 al Supercupei Spaniei, de la gruparea madrilenă au fost eliminaţi doi jucători, informează cotidianul Marca.

1299 afișări
Imaginea articolului Cum a reacţionat Mourinho după ce au fost eliminaţi doi jucători de la Real Madrid în Supercupa Spaniei - VIDEO

Mourinho i-a băgat un deget în ochi antrenorului secund al echipei FC Barcelona

Mourinho s-a apropiat de Vilanova prin mulţime şi i-a băgat un deget în ochiul drept. Tito Vilanova a reacţionat îmbrâncindu-l pe portughez, în timp ce acesta se îndepărta de el.

În conferinţa de presă de la finalul partidei, Mourinho nu a dorit să comenteze acest incident, spunând că nu ştie cine este Tito Vilanova.

"A fost o partidă spectaculoasă din primul şi până în ultimul minut. Dacă am spune că suntem foarte mulţumiţi când nu câştigăm un trofeu am fi ipocriţi. Este un trofeu mic, dar nu suntem fericiţi că nu l-am câştigat, deşi sunt mulţumit de evoluţia echipei. Am jucat foarte bine în ambele meciuri. Am fost fantastici", a declarat Jose Mourinho.

Potrivit cotidianului As, manşa secundă a Supercupei Spaniei, câştigată de FC Barcelona, a fost marcată şi de altercaţia ce a avut loc în teren între jucători, înainte de incidentul în care a fost implicat Jose Mourinho. În minutul 90+3, Marcelo (Real Madrid) a fost eliminat pentru o intrare dură la Fabregas. În urma altercaţiei ce a urmat au mai fost eliminaţi Ozil (Real Madrid) şi David Villa (FC Barcelona).

Echipa FC Barcelona a câştigat Supercupa Spaniei, miercuri, după ce s-a impus în manşa secundă cu formaţia Real Madrid, pe teren propriu, scor 3-2 (2-1. Cele două echipe au remizat în partida tur, disputată duminică, la Madrid, scor 2-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici