Daniel Passarella, anchetat pentru vânzare ilegală de bilete

Un procuror argentinian a cerut arestarea fostului preşedinte al clubului River Plate, Daniel Passarella, acesta fiind acuzat de vânzare ilegală de bilete, a scris, duminică, cotidianul Ole.

281 afișări
Imaginea articolului Daniel Passarella, anchetat pentru vânzare ilegală de bilete

Daniel Passarella, anchetat pentru vânzare ilegală de bilete (Imagine: Shutterstock)

Conform sursei citate, alţi conducători ai grupării argentiniene, suporteri şi agenţi de poliţie sunt implicaţi în traficul de bilete la meciurile de fotbal şi la concertele organizate pe stadionul Monumental din Buenos Aires, cel mai mare din Argentina.

"Relaţia directă între principalul conducător al clubului, unul dintre liderii galeriei formaţiei River Plate şi un impresar de spectacole arată foarte clar că aceştia au colaborat pentru beneficii reciproce", a declarat procurorul Jose Maria Campagnoli pentru Ole.

Procurorul a solicitat o percheziţie la sediul clubului River Plate în baza unui dosar de 400 de pagini în care sunt cuprinse zeci de telefoane între principalii suspecţi şi a cerut arestarea lui Daniel Passarella, fostul căpitan al naţionalei Argentinei şi campion mondial în 1978.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici