Dinamo Bucureşti pierde meciul cu PSG, dar e calificată în optimile Ligii Campionilor la handbal

  • Dinamo Bucureşti a pierdut joi seara, în deplasare, partida cu PSG, lidera grupei A din Liga Campionilor la handbal masculin cu scorul 33-26 (17-14), într-un meci contând pentru etapa a 12-a.
  • Un alt rezultat din grupă face totuşi ca Dinamo să fie deja calificată în optimile competiţiei.
905 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti pierde meciul cu PSG, dar e calificată în optimile Ligii Campionilor la handbal

Sursa foto: MediafaxFoto

Dinamoviştii au început meciul ştiind deja de miercuri seara că sunt matematic calificaţi în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce Wisla Plock a cedat în faţa celor de la COG cu 24-31 şi nu mai are şanse matematice de a trece de Dinamo, care momentan se află pe locul 5 cu 11 puncte, cu două etape înainte de final.

Campionii Franţei nu au avut probleme în a se impune în faţa „dulăilor” lui Pascual, chiar dacă Dinamo a avut o scurtă perioadă în care a condus pe tabela de marcaj (5-7, 6-8).

Mult mai titrata echipă franceză a avut meciul sub control, iar în repriza secundă, după ce s-a desprins la 5-6 goluri, s-a întrebuinţat doar pentru a menţine diferenţa.

Humet a marcat 7 goluri pentru Dinamo, urmat de Kuduz cu 6, în timp ce la gazde Prandi a punctat de 6 ori.

Ultimele două jocuri din grupă vor aduce la Bucureşti pe GOG, în 23 februarie, urmând ca în ultima etapă Dinamo să joace pe 2 martie în deplasare la Magdeburg, miza rămasă fiind o clasare pe locul 4.

La finalul meciurilor din faza grupelor, primele două clasate se califică direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 3-6 vor disputa meciuri în optimile de finală, câştigătoarele din dublele manşe ce se vor disputa pe 22 şi 30 martie urmând să joace cu cele 4 calificate direct în sferturi.

Sferturile de finală se vor juca tot în dublă manşă, în 10 şi 18 mai, câştigătoarele fiind apoi calificate în Final Four-ul ce se dispută la Koln, în 17-18 iunie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici