Djokovici l-a învins pe Federer şi a câştigat Turneul Campionilor a patra oară consecutiv: A fost cel mai bun sezon al vieţii mele

Tenismanul Novak Djokovici, liderul ATP, l-a învins, duminică, scor 6-3, 6-4, pe elveţianul Roger Federer, numărul 3 mondial, şi a câştigat pentru a patra oară consecutiv Turneul Campionilor.

651 afișări
Imaginea articolului Djokovici l-a învins pe Federer şi a câştigat Turneul Campionilor a patra oară consecutiv: A fost cel mai bun sezon al vieţii mele

Djokovici l-a învins pe Federer şi a câştigat Turneul Campionilor a patra oară consecutiv (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

"Sunt foarte mândru. A fost un sezon lung, dar cel mai bun al vieţii mele. Fără susţinerea echipei mele şi a familiei mele nu aş fi fost unde sunt acum. Încesc să mă bucur de fiecare moment la acest nivel. Când eşti copil visezi să ajungi la astfel de turnee şi să lupţi pentru cele mai importante trofee", a spus Djokovici.

Pentru succesul de la Londra, Djokovici a obţinut 2.061.000 de dolari şi 1.300 de puncte ATP.

Djokovici s-a impus într-o oră şi 20 de minute.

Novak Djokovici este primul tenisman care se impune de patru ori consecutiv la Turneul Campionilor.

Novak Djokovici a câştigat 11 trofee în 2015, 59 în întreaga carieră. La Turneul Campionilor, sârbul s-a impus în 2008, 2012, 2013, 2014 şi 2015.

La dublu, competiţia a fost câştigată de perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 2, care s-a impus, cu scorul de 6-4, 6-3, în faţa cuplului Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India, nr.8).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici