Dorinel Munteanu a fost suspendat trei etape

Comisia de Disciplină a FRF a decis, marţi, suspendarea pentru trei etape şi amendarea cu 4.500 de lei a fostului antrenor al echipei FC Vaslui, Dorinel Munteanu, pentru incidentele de la finalul partidei cu Universitatea Craiova, scor 1-2, când l-a stropit cu apă pe arbitrul Victor Berbecaru.

72 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu a fost suspendat trei etape

Dorinel Munteanu a fost suspendat trei etape

Fundaşul formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, Evora Maghalaes, şi atacantul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Bâlbă, au fost suspendaţi două etape şi amendaţi cu câte 2.500 de lei, după cartonaşele roşii primite în etapa a XXVI-a a Ligii I.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, i-a cerut scuze preşedintelui CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, iar acesta şi-a retras plângerea. Argăseală a depus memoriu la Comisia de Disciplină a FRF împotriva lui Ioan Andone, după ce tehnicianul l-a acuzat că e prieten cu asistentul Cristian Nica şi mai bea câte o bere cu arbitrul.

De asemenea, Comisia de Disciplină a anunţat că verdictul în cazul Oţelul Galaţi - FC Vaslui a rămas în pronunţare pentru data de 11 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici