Dorinel Munteanu: Nu sunt pregătit să fiu antrenorul echipei naţionale

Tehnicianul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că nu are experienţa necesară pentru a fi antrenorul echipei naţionale.

17 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Nu sunt pregătit să fiu antrenorul echipei naţionale

Dorinel Munteanu: Nu sunt pregătit să fiu antrenorul echipei naţionale (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Suntem dezamăgiţi. Sper ca marţi să câştigăm şi apoi să se tragă concluziile după această dublă. Asta este, trebuie să acceptăm situaţia. Suntem într-o criză profundă la echipa naţională şi trebuie să facem cu toţii ceea ce putem ca să ieşim din această criză. Eu mă bucur şi-mi face o mare cinste faptul că se gândeşte cineva la mine ca un posibil antrenor al echipei naţionale, dar nu sunt pregătit pentru aşa ceva, nu am experienţa necesară. Ca să fii antrenor la naţională trebuie să îndeplineşti multe criterii. Nu cred că la momentul acesta sunt mulţi antrenori în România care să poată scoate naţionala din această pasă proastă. Da, Piţurcă poate fi unul dintre ei, dar eu nu spun că trebuie schimbat Răzvan", a declarat Dorinel Munteanu.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), de selecţionata Bosniei-Herţegovina, într-un meci contând pentru grupa a patra a preliminariilor Campionatul European din 2012 şi a rămas cu şanse mici de calificare la turneul final.

"Tricolorii" vor întâlni, marţi, la Piatra Neamţ, de la ora 20.45, reprezentativa Luxemburgului, în următorul meci din grupa a 4-a a preliminariilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici