Drogba: Chelsea este de zece ori mai bună decât Galatasaray

Atacantul ivorian Didier Drogba a declarat, marţi, într-un interviu pentru BBC, că fosta sa echipă, Chelsea Londra, este "de zece ori mai bună" decât actuala sa formaţie, Galatasaray.

218 afișări
Imaginea articolului Drogba: Chelsea este de zece ori mai bună decât Galatasaray

Didier Drogba (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Galatasaray şi Chelsea se vor întâlni, miercuri, la Istanbul, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor.

"Este Chelsea mai bună decât Galatasaray? Da, este de zece ori mai bună", a spus Drogba. "Însă eu joc ca să câştig. Va fi dificil, dar Juve era mai bună decât noi, astfel că se poate întâmpla orice. Dacă avem chiar şi 1 la sută şanse să învingem, eu voi crede", a menţionat fotbalistul, făcând referire la cele două meciuri disputate de Galatasaray cu Juventus Torino în grupele Ligii Campionilor (scor 2-2 la Torino şi 1-0 la Istanbul).

Drogba a precizat că va fi dificil să joace împotriva fostei sale echipe: "Va fi dificil. Nu stai opt ani într-un loc care nu îţi place, mai ales în fotbal. Este emoţionant. Iubesc Chelsea, dar joc pentru Galatasaray şi voi da totul".

Ivorianul a jucat la Chelsea timp de opt ani, în perioada 2004-2012, şi este legitimat la Galatasaray din 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici