Dulca: Nu ştiu de ce a demisionat Hizo, important e acum să recuperăm punctele pierdute

Noul antrenor principal al Universităţii Cluj, Cristian Dulca, a declarat pentru MEDIAFAX, că Viorel Hizo nu l-a anunţat asupra intenţiei de a demisiona din funcţia de manager general, iar obiectivul său imediat este să câştige următoarele trei jocuri.

11 afișări
Imaginea articolului Dulca: Nu ştiu de ce a demisionat Hizo, important e acum să recuperăm punctele pierdute

Dulca: Nu ştiu de ce a demisionat Hizo, important e acum să recuperăm punctele pierdute (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Nu ştiu de ce a demisionat domnul Hizo. E un moment în care echipa trebuie să se trezească, să lase presiunea la o parte şi să recuperăm punctele pierdute în meciurile cu Craiova şi Bihor. Dacă vom câştiga următoarele trei jocuri revenim puternic în lupta pentru promovare. Jucătorii trebuie să înţeleagă că nu e nimic pierdut, mai sunt destule jocuri de disputat şi se pot întâmpla multe", a declarat Cristian Dulca.

Viorel Hizo a demisionat luni din funcţia de manager general al Universităţii, la două zile după primul succes obţinut de clujeni în returul Ligii a II-a, 3-1 cu Fortuna Covaci. Hizo a fost contestat vehement de fanii echipei ca urmare a rezultatelor înregistrate în primele două jocuri din 2010, 0-0 cu Gaz Metan Craiova, respectiv 1-2 cu FC Bihor, ambele disputate pe teren propriu.

"U" Cluj se află pe locul cinci în seria Vest a ligii secunde, cu 36 de puncte, cinci mai puţin decât Dacia Mioveni, ocupanta locului secund, şi va juca în următoarea etapă pe terenul formaţiei FC Silvania Şimleul Silvaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici