Dumitraş: Am venit la Craiova să facem performanţă

Fotbalistul Andrei Dumitraş, achiziţionat în această iarnă de CS Universitatea Craiova, a declarat că a ales să semneze cu gruparea olteană fiind atras de stabilitatea financiară şi de dorinţa clubului de a face performanţă, precum şi pentru suporteri.

116 afișări
Imaginea articolului Dumitraş: Am venit la Craiova să facem performanţă

Dumitraş: Am venit la Craiova să facem performanţă (Imagine: Dan Duta/Mediafax Foto)

"Am venit la Craiova să facem performanţă. Au fost câteva motive care m-au determinat să semnez: în primul rând suporterii extraordinari, apoi stabilitatea financiară şi dorinţa clubului de a fi în elita fotbalului românesc. Am văzut atmosfera de la meciul cu Steaua, abia aştept să joc pentru aceşti suporteri fantastici. Nu mi-am propus un număr de goluri, ci evoluţii cât mai bune, să-mi fac datoria faţă de club şi sunt convins că rezultatele nu vor întârzia să apară", a spus Dumitraş, informează csuc.ro.

Andrei Dumitraş a jucat în ultimele sezoane la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici