Ersun Yanal a demisionat de la Fenerbahce. Mircea Lucescu, printre numele vehiculate în legătură cu clubul turc

Clubul Fenerbahce a anunţat, pe site-ul oficial, că tehnicianul Ersun Yanal, care se afla în funcţie de aproximativ un an, a demisionat sâmbătă seară, iar presa turcă a notat după acest anunţ că printre variantele pentru postul de antrenor al echipei din Istanbul ar fi şi Mircea Lucescu.

111 afișări
Imaginea articolului Ersun Yanal a demisionat de la Fenerbahce. Mircea Lucescu, printre numele vehiculate în legătură cu clubul turc

Ersun Yanal a demisionat de la Fenerbahce. Mircea Lucescu, printre numele vehiculate în legătură cu clubul turc (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am primit notificarea de demisie a tehnicianului Ersun Yanal în data de 9 august 2014, la ora 19.15. Îi mulţumim domnului Ersun Yanal pentru contribuţia pe care a avut-o până acum la club şi îi urăm succes în continuare", este anunţul grupării Fenerbahce.

Mai multe jurnale, între care Takvim, Turkiye şi Star, au notat, duminică, că pe lista potenţialilor succesori ai lui Yanal la Fenerbahce se află şi antrenorul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu.

În schimb, Akşam scrie că oficialii clubului Fenerbahce nu vor un antrenor străin, considerând că perioada de adaptare va fi prea mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici