Familia lui Michael Schumacher le mulţumeşte fanilor pentru susţinere

Familia lui Michael Schumacher le mulţumeşte fanilor pentru susţinerea constantă şi rămâne optimistă pentru sănătatea fostului pilot de Formula 1, se arată într-un mesaj postat pe site-ul septuplului campion mondial, relansat, joi, la 20 de ani de la primul trofeu cucerit de el.

187 afișări
Imaginea articolului Familia lui Michael Schumacher le mulţumeşte fanilor pentru susţinere

Familia lui Michael Schumacher le mulţumeşte fanilor pentru susţinere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Suntem uimiţi primind toate urările voastre pentru Michael. Nu putem decât să vă mulţumim mereu că sunteţi alături de noi în această luptă. Rămânem optimişti şi sperăm la tot ce este mai bine pentru Michael", se arată în mesajul postat www.michael-schumacher.de.

Fotografii, înregistrări video şi texte despre cariera lui Schumacher, precum şi o pagină cu mesaje de susţinere de pe Twitter se pot găsi pe noul site. În schimb, nu există nicio precizare cu privire la starea de sănătatea a germanului.

După accidentul la schi suferit de Michael Schumacher, site-ul său nu a mai difuzat nicio informaţie până joi.

La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici