FC Steaua a transmis condoleanţe clubului Dinamo după moartea lui Patrick Ekeng

Clubul Steaua şi-a exprimat condoleanţele după decesul mijlocaşului în vârstă de 26 de ani al echipei Dinamo, Patrick Ekeng, prin intermediul unui comunicat publicat pe pagina oficială de Facebook.

1877 afișări
Imaginea articolului FC Steaua a transmis condoleanţe clubului Dinamo după moartea lui Patrick Ekeng

FC Steaua a transmis condoleanţe clubului Dinamo după moartea lui Patrick Ekeng

"Dumnezeu să te odihnească, Patrick Ekeng! FC Steaua Bucuresti îşi exprimă regretul şi profundă tristeţe pentru trecerea în nefiinţă a jucătorului celor de la FC DINAMO BUCURESTI, Patrick Claude Ekeng, la vârsta de doar 26 de ani. Clubul nostru îşi manifestă în mod public sprijinul moral pentru familia lui Patrick, precum şi pentru colegii şi antrenorii acestuia, care au fost martorii acestui eveniment şocant, petrecut pe terenul de fotbal! Dumnezeu să îl odihnească în pace!"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici